Linkkejä

Vinkkejä ja polkuja kansainvälisyyteen!

Allianssin nuorisovaihto – Allianssin nuorisovaihdon kautta voi lähteä maailmalle vapaaehtoiseksi, työharjoitteluun tai vaikkapa kielikurssille.

EURES – Töihin Eurooppaan – EURES-palvelu auttaa yli 18-vuotiaita työnhakijoita löytämään työpaikan Euroopasta.

Eka EURES-työpaikka nuorelle – Taloudellista tukea 18-35-vuotiaille työpaikan löytämiseen toisesta EU-maasta.

maailmalle.net – Opetushallituksen maailmalle.netistä löydät tietoa opiskelusta, työharjoittelusta, vapaaehtoistyöstä ja nuorisovaihdosta ulkomailla.

Punaisen ristin nuorisotoiminta – Nuoret vapaaehtoiset voivat päästä mukaan Punaisen ristin kansainvälisille leireille ja tapahtumiin. Lisäksi 18 – 28 -vuotiaat voivat osallistua nuorisodelegaattitoimintaan.

StepEurope – StepEurope -järjestö tarjoaa mahdollisuuden osallistua matalan kynnyksen kansainväliseen toimintaan Turussa, sekä lähettää nuoria myös kansainvälisiin koulutuksiin ja vaihtoihin.

YK – Nuoret – YK -Nuorten toiminnassa voi päästä mm. suunnittelemaan ja toteuttamaan kansainvälisiä tapahtumia ja projekteja.

4H Meillä ja maailmalla – Tietoa 4H:n tarjoamista kansainvälisistä mahdollisuuksista, kuten vaihdoista, leireistä ja isäntäperhetoiminnasta.

Kotina koko maailma – Kolme askelta vaihto-oppilaaksi.

Mikä ihmeen nuorisostrategia? – Mitä eurooppalaiset nuorisotavoitteet merkitsevät sinulle, organisaatiollesi ja yhteisöllesi.